Auto huren

Als je een auto wilt huren op het vliegveld van Abu Dhabi, dan kan dit. Er zijn een acht grote bekende autoverhuurbedrijven op de luchthaven aanwezig: Budget, Europcar, Fast, Payless, Dollar, Hertz, Thrifty en Avis.

Alle kantoren zijn 24 uur per dag open. Ze zijn te vinden in Skypark Plaza, tegenover terminal 3. Het is heel dichtbij terminal 1 en terminal 3. Als je vanuit terminal 2 komt dan wordt er een shuttlebus aangeboden. Deze doet er 5 minuten over, en rijdt 3 keer per uur. Je kunt de afstand echter ook lopen, het is ongeveer 1 kilometer.

auto tekenBelangrijke informatie

Ook vrouwen mogen in het islamitische land autorijden.

Wat betreft alcohol en autorijden is er een zero tolerance beleid. Zelfs een klein beetje alcohol achter het stuur kan resulteren in zware straffen. Niet doen dus!

logosc-120x85Auto huren op Abu Dhabi Airport

Wil jij graag een auto huren op Abu Dhabi Airport? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Open en transparant; zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade. Verder rijd je een ongelimiteerd aantal kilometers! Vergelijk nu snel online.